![]() ![]() Pastasallad med keso![]() Keso, citron och pasta! En frisk och god pastasallad som passar både som tillbehör till en middag eller som en hel lunch. Gott i picknickkorgen! Du behöverReceptet är för 4 personer.
Gör så här:Koka pastan i rikligt med saltat vatten tills den är mjuk men har kvar lite tuggmotstånd. Häll av vattnet och skölj pastan i kallt vatten. Låt rinna av väl. Skär gurkan i tärningar eller skivor. Kärna ur äpplet och skär det i tunna skivor. Pressa citronsaft och häll tre matskedar över äpplet. Blanda om så att äpplet behåller sin färg och inte blir brunt. Häll sedan citronsaften över pastan. Blanda pasta med keson. Rör försiktigt ner den strimlade salladen och till sist äpplet och citronsaften. Dekorera med timjan och servera salladen kall, gärna med ett gott bröd. ![]() ![]() ![]()
|
|